Πειραιάς: Βουτιά θανάτου από 4ο όρορφο για ασθενή του νοσοκομείου «Μεταξά»
Ο άτυχος 67χρονος βρισκόταν υπό παρακολούθηση στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου
Νεκρός εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά ένας άντρας, ασθενής του νοσοκομείου, ο οποίος έκανε «βουτιά» θανάτου από το κτίριο που νοσηλευόταν.
Τον βρήκαν νεκρό
Με το αποτρόπαιο γεγονός ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρίσκονταν στο νοσοκομείο, καθώς ο άτυχος άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο της Αντικαρκινικής Κλινικής.
Ο θάνατός του, δυστυχώς, ήταν ακαριαίος. Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο, ενώ ο ασθενής είχε καταλήξει.
Νοσηλευόταν στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για έναν άνδρα 67 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν και βρισκόταν υπό παρακολούθηση από γιατρό στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου.
Οι συνθήκες, καθώς και η απόφαση, που τον οδήγησαν στη μοιραία πτώση παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, ενώ επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατό του είναι η αυτοκτονία.
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Κ’)
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442