Κατέθεσε κύρια παρέμβαση ο Παναθηναϊκός – Ζητάει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού
Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, κατέθεσε κύρια παρέμβαση ενόψει της αυριανής εκδίκασης υπόθεσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει τον μηδενισμό των ερυθρόλευκων.
Ο Παναθηναϊκός με κύρια παρέμβαση που κατέθεσε ζητάει τον μηδενισμό του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής εκδίκασης υπόθεσης του ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή.
Συγκεκριμένα, οι πράσινοι το πρωί της Τετάρτης κατέθεσαν κύρια παρέμβαση στην υπόθεση, όπως αναμενόταν, προκειμένου να είναι παρόντες στα γραφεία της SuperLeague.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν κλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην αυριανή εκδίκαση.
Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η παρέμβαση του Παναθηναϊκού, το πιθανότερο ναι, από τη στιγμή που έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.