Νίκη για Ρεάλ στην Πορτογαλία (1-2) – Ο Ονάνα έπιασε πέναλτι στο 97′ κι έδωσε τρίποντο στην Γιουνάιτεντ (1-0)
Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπράγκα, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Κοπεγχάγης χάρη σε γκολ του Μαγκουάιρ. «Τρίποντα» για Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άρσεναλ και Νάπολι.
To Champions League συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με το πρώτο μέρος να μας προσφέρει ωραίες αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπράγκα, επικρατώντας με σκορ 2-1, κάνοντας έτσι το 3/3 στον όμιλό της. Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Ροντρίγκο για το 1-0, με τον Μπέλινγκχαμ να μην λείπει από το… πάρτι διπλασιάζοντας τα τέρματα της Βασίλισσας για το 2-0 στο 61′. Δύο λεπτά αργότερα οι Πορτογάλοι μείωσαν στο τελικό 2-1 δίχως να αλλάξει κάτι.
Το… ρόδι έσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιντ, η οποία και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στο Champions League μετά από δύο ήττες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, όπως και οι Δανοί που είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες.
Η λύση για την αγγλική ομάδα πάντως, δόθηκε από τον Χάρι Μαγκουάιρ που σκόραρε στο 72′. Η Κοπεγχάγη είχε την ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στο φινάλε, όμως ο Λάρσον αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς, η Άρσεναλ πέρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας της Σεβίλλης με σκορ 2-1. Οι Λονδρέζοι βρήκαν το 1-0 σε κομβικό σημείο αφού σκόραραν με τον Μαρτινέλι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.
Το 2-0 δεν άργησε να έρθει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς. Το μόνο που κατάφεραν οι Ισπανοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Γκούντελι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.
LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.