Εθνική Οδός: Μετά από 40 ημέρες ανοίγουν όλες οι λωρίδες από Συκούριο έως Γυρτώνη
Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού ήταν κλειστή, για λόγους ασφαλείας.
Μετά από 40 μέρες περίπου δίνεται αύριο το πρωί στην κυκλοφορία, το τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Συκουρίου έως τον κόμβο της Γυρτώνης.
Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία, η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού στο προαναφερόμενο τμήμα ήταν κλειστή, για λόγους ασφαλείας.
Από τις 10 το πρωί
Μετά τις εργασίες συντήρησης και τους ελέγχους από την εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίο», αύριο στις 10 το πρωί θα δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα, μετά και το «πράσινο φως» που έλαβαν από το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται και η σχετική απόφαση για τα βαρέα οχήματα άνω των 44 τόνων.
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)























![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442