Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην Cosmote TV μετά το ματς για όσα κρατάει από την εμφάνιση της Ένωσης.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
Αν απόλαυσε το παιχνίδι, όπως ο κόσμος;
«Κι εγώ έζησα το παιχνίδι με αρκετή ηρεμία. Θέλαμε να κερδίσουμε, να βάλουμε γκολ. Αξίζαμε τη νίκη».
Για τα τρία γκολ της ΑΕΚ όλα από αμυντικούς;
«Σιγουρά είναι σημαντικό. Όταν οι επιθετικοί μας δεν έχουν την τύχη που είχαν την προηγούμενη χρονιά, είναι σημαντικό να έρχονται άλλοι παίκτες και να σκοράρουν καλύπτοντας αυτό το κενό».
Για το μηδέν στην άμυνα που κράτησε η ομάδα για πρώτη φορά φέτος;
«Είναι αλήθεια ότι ψάχναμε αρκετό καιρό να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Τα καταφέραμε. Υπάρχει και η κούραση. Θα μείνουμε κάποιοι τώρα εδώ να δουλέψουμε και εύχομαι οσοι πάνε στις Εθνικές τους να μην πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής…»
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.