Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 3-0: Σούπερ Κομάν οδήγησε τους Βαυαρούς σε άνετη νίκη

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 3-0: Σούπερ Κομάν οδήγησε τους Βαυαρούς σε άνετη νίκη

Με πρωταγωνιστή τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Φράιμπουργκ με 3-0 στο «Allianz Arena» για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε και το εμπόδιο της Φράιμπουργκ (3-0) με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να σημειώνει δύο γκολ ανεβάζοντας του Βαυαρούς στην τρίτη θέση της Bundesliga με 17 βαθμούς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League στάθηκε άτυχη καθώς στο 12′ λεπτό δέχθηκε ένα απίστευτο γκολ. Ο Κομάν έκανε την κούρσα από δεξιά και σε προσπάθειά του να σεντράρει, έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Ατουμπόλου.

Στο 25′ ο Σανέ με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όπου πάσαρε στον Κέιν και εκείνος ξαναβρήκε τον Γερμανό γράφοντας το 2-0. Οι Βαυαροί έκαναν το 3-0 στο 44′ με τον Σανέ αλλά ακυρώθηκε για offside.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 85′ και πάλι ο Κομάν με μεγάλη δόση τύχης αφού σε σουτ που έκανε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του αμυντικού της Φράιμπουργκ για το τελικό 3-0.

Για την ομάδα του Στράιχ αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Γερμανό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ώστε να βελτιώσει την κατάσταση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024