Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακός Παυλίδης και μεγάλη νίκη της Άλκμααρ επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ (2-1)  (vid)

Εντυπωσιακός Παυλίδης και μεγάλη νίκη της Άλκμααρ επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ (2-1) (vid)

Η Άλκμααρ νίκησε με 2-1 τον Άγιαξ μέσα στην «Johan Cruijff Arena» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παυλίδη που σκόραρε και πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε ξανά δίχτυα οδηγώντας την Αλκμααρ στη μεγάλη νίκη στο Αμστερνταμ επί του Αγιαξ με 2-1 και στην κορυφή της βαθμολογίας, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής φορ άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό και ο Βιτ διπλασίασε το σκορ στο 57′, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 73′ με τον Μπούμεν.

Από την άλλη, ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa Leage βρέθηκε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αφού παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και όλα δείχνουν πως ο προπονητής της ομάδας, Μορίς Στάιν, μετράει ώρες στον πάγκο.

Όσο για τον Παυλίδη, ο Έλληνας επιθετικός έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ΑΖ που σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Άγιαξ: Γκόρτερ, Μέντιτς (89’ Άκπομ), Ρενς (46’ Γκάει), Χάτο, Άβιλα, Τέιλορ, Μπερχβάιν, Φος (68’ Φαν ντεν Μπόουμεν), Φορμπς, Φαν Άξελ Ντόνχεν (41’ Μικαουτάντζε), Μπρόμπεϊ

Άλκμααρ: Ράιαν, Σουγκαβάρα, Πενέτρα, Μπαζούρ (71’ Μάρτινς Ίντι), Βολφ (88’ Κάσιους), Μάινανς, Κλασί, Λάντο (71’ Σαντίκ), Ντε Βιτ, Φαν Μπρέντεροντ, Παυλίδης (79’ Έντγκααρντ).

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024