Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Κυπελλούχους Ευρώπης να δουλεύουν σκληρά και καθημερινά στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με «φόντο» την αγωνιστική περίοδο 2023-24.
Το Σάββατο (30/9) το απόγευμα, ο Θρύλος έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του στο Ρέντη κόντρα στον Μίλωνα και επικράτησε με 3-1 σετ (25-20, 25-15, 22-25, 25-14), πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.
Στο πρώτο τους «τεστ» στο Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τους Παγένκ, Στερν και Γκαρά, άφησαν θετικά σημάδια σε όλους τους τομείς, αφού κυριάρχησαν στο φιλέ με 18 μπλοκ (επτά ο Γκουσταβάο), έναντι πέντε του Μίλωνα, ενώ είχαν 50% στην επίθεση και 47% υποδοχή. Στο εντός έδρας φιλικό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν κορυφαίους στην επίθεση τους Γκουσταβάο και Ζουπάνη, με 14 πόντους ο καθένας (12 ο Τζούριτς, 11 ο Ιντάλγκο, οκτώ ο Κουμεντάκης).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.