Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η κίνηση του Παπανικολάου δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκαν στην κίνηση του Κώστα Παπανικολάου προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην απονομή του Σούπερ Καπ.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, επικρατώντας άνετα του Παναθηναϊκού με 75-51 και έδειξε πως θα είναι ακόμη πιο δυνατός τη νέα σεζόν.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν μετά το τέλος του ματς στην ΕΡΤ και στάθηκαν στην κίνηση του Κώστα Παπανικολάου να καλέσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σηκώσει εκείνος πρώτος τον τίτλο ενώ αναφερθήκαν και στους στόχους της σεζόν.

Όσα είπαν οι Αγγελόπουλοι:

«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».

Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία μετά το ξεκίνημα: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με τον Μπαρτζώκα: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε πολλοί καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε».

Για το πού το αφιερώνουν: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024