Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
iPhone 15: «Κατέρρευσε» το Apple Store πριν τις προπαραγγελίες

iPhone 15: «Κατέρρευσε» το Apple Store πριν τις προπαραγγελίες

Οι πελάτες σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές θα μπορούν να προπαραγγείλουν μοντέλα iPhone 15 όταν έρθει το κατάστημα πίσω στο διαδίκτυο.

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του νέου iPhone 15, ύστερα από τα αποκαλυπτήρια της Apple, κατά τη διάρκεια της ετήσιας φθινοπωρινής εκδήλωσης της αμερικανικής εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας. Όπως ανέφεραν τα νέα iPhone έχουν υποδοχή φόρτισης USB-C, καθώς η Apple είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί με τον κανονισμό της ΕΕ.

Όταν «άνοιξαν» οι προπαραγγελίες των iPhone 15 πολλοί καταναλωτές ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν παραγγελίες για αρκετά λεπτά και πως το mobile store της Apple για κινητά κατέρρευσε κατά την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Ένα μήνυμα στον ιστότοπο έγραφε: «Λίγες τελευταίες πινελιές και το Apple Store θα είναι έτοιμο. Τα λέμε σύντομα».

Απογοητεύτηκαν οι καταναλωτές από το Apple Store.

Η τιμή του Pro Max ξεκινά από τα 1.199 δολάρια.

Οι θυμωμένοι πελάτες πήγαν στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) για να εκτονώσουν την απογοήτευσή τους. Ένας χρήστης, ο Ματ Γουάλας, έγραψε: «Η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο και δεν μπορούν καν να ανοίξουν τον ιστότοπό τους για την προγραμματισμένη ώρα κυκλοφορίας του iPhone 15!». Ένας άλλος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός μηνύματος σφάλματος που συνοδεύεται από την ανάρτηση: «Εγώ: πάρε τα λεφτά μου! Apple: Όχι!

Αναμονή για το iPhone 15

Τέσσερα μοντέλα του iPhone 15 έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία σε διάφορες χώρες, μετέδωσε το Bloomberg. Ωστόσο καθυστερήσεις επηρεάζουν τις παραδόσεις των τηλεφώνων στους καταναλωτές. Στην Κίνα παρατηρούνται ήδη καθυστερήσεις αποστολής τεσσάρων έως πέντε εβδομάδων για το iPhone 15 Pro Max.

Το νέο iPhone 15 Pro Max της Apple καταγράφει ήδη καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης του.

Το Pro Max, με τιμή που ξεκινά από τα 1.199 δολάρια, είδε τις πρώτες παραδόσεις να μεταφέρονται από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 16 Οκτωβρίου, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη των προπαραγγελιών το μεσημέρι της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) Οι καθυστερήσεις επηρέασαν όλα τα χρώματα του μοντέλου -μπλε, φυσικό, μαύρο και λευκό- και τις περισσότερες χωρητικότητες αποθήκευσης.

Οι αλλαγές στην λειτουργία

Τόσο το Pro όσο και τα υπόλοιπα άλλα μοντέλα iPhone 15 θα έχουν φωτεινότερη οθόνη και κάμερα 48 megapixel καθώς και 100% ανακυκλωμένο κοβάλτιο στις μπαταρίες τους. Η Apple είπε ότι η δορυφορική συνδεσιμότητα του iPhone 15 μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί και για κλήση οδικής βοήθειας σε ένα app από κοινού με την American Automobile Association (AAA) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, ο παγκόσμιος κολοσσός ανέφερε ότι τα καλώδια φόρτισης USB-C έρχονται τόσο στο iPhone 15 όσο και στη θήκη φόρτισης των συσκευών της AirPods Pro, επιτρέποντας τη χρήση των ίδιων καλωδίων φόρτισης που χρησιμοποιούνται ήδη για τα iPad και Mac.

Το iPhone 15 διαθέτει νέο σύστημα κάμερας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν. Η κύρια κάμερα είναι 48 megapixel, με εστιακή απόσταση 26mm, αισθητήρα quad pixel 2-micron και 100% Focus pixels. «Είναι σαν να έχουμε μια τρίτη κάμερα», είπε η Kaiann Drance, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ προϊόντων iPhone.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024