Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στα Κάτω Πετράλωνα, όταν σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι του κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας μαθητής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί παιδιών του 149ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών
Συγκεκριμένα, ενώ τα παιδιά είχαν βγει έξω απ’ τις αίθουσες, καθόντουσαν σε ένα υπόστεγο που υπήρχε. Τότε από την οροφή αυτού έπεσαν οι σοβάδες πάνω στα παιδάκια.
Ευτυχώς από την πτώση των σοβάδων δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός παιδιού, ωστόσο όπως ενημέρωσε η διεύθυνση του σχολείου τους γονείς, κάποια παιδιά υπέστησαν σοκ.
Πληροφορίες θέλουν το σχολείο στεγάζεται σε ένα παντελώς ακατάλληλο κτίριο και είχε αποφασιστεί εδώ και δεκαετίες να μεταστεγαστεί σε νέο κτίριο.
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί καθώς υπήρχαν μερικές δικαστικές διαμάχες και κωλυσιεργίες όλων των δημοτικών αρχών, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα τα παιδιά να πηγαίνουν σε ένα τόσο επικίνδυνο κτίριο.
Όπως αναφέρεται, το κτίριο στο οποίο θα μεταφερόταν είχε αποφασιστεί να απαλλοτριωθεί ήδη το 2002, αλλά στη συνέχεια υπήρξε προσφυγή δικαιούχων εναντίον αυτής της απόφασης που τελικά δικαιώθηκαν δικαστικά το 2018.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας