Το ΠΑΣΟΚ γίνεται 49 ετών και γιορτάζει την 3η του Σεπτέμβρη
Οι εκδηλώσεις για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν με τη θεματική συζήτηση «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη» στο Περιστύλιο του Ζαππείου, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυσή του από τον Ανδρέα Παπανδρέου και διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων στο Ζάππειο Μέγαρο.
Οι εκδηλώσεις θα ανοίξουν στις 18:00 με τη θεματική συζήτηση «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη» στο Περιστύλιο του Ζαππείου.
Ομιλητές θα είναι οι:
– Χάρης Δούκας, καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στη Σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
– Παναγιώτης Δημόπουλος, καθηγητής οικολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και γραμματέας Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.