Μπορεί ο Τάσος Μπακασέτας να σκόραρε, όμως η Τράμπζονσπορ ηττήθηκε από τη Ρίζεσπορ με σκορ 3-2. Ντεμπούτο για τον Ταξιάρχη Φούντα με τον σύλλογο της Τραπεζούντας.
Η Τράμπζονσπορ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρίζεσπορ και ηττήθηκε με σκορ 3-2 εντός έδρας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.
Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κουρμπέλης βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα για την ομάδα της Τραπεζούντας, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 58ο λεπτό.
Μάλιστα, ο τρίτος Έλληνας της… αποικίας, Ταξιάρχης Φούντας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον σύλλογο, περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.