Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό – «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ»
Αρχισαν τα όργανα στη Super League – Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου.
Την οργή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προκάλεσε η διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι με τον Βόλο, με την πράσινη ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να βγάζει ανακοίνωση κατά του έμπειρου ρέφερι.
Αφορμή στάθηκε η φάση του 56ου λεπτό, στην οποία ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ και κίτρινη στον Σένκεφελντ, ενώ σύμφωνα με τους Πράσινους, το μαρκάρισμα ήταν καθαρό.
Εκτός από το «κιτρίνισμα» του Ολλανδού, ο διαιτητής απέβαλλε επίσης τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Σπύρο Βλάχο, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον πάγκο του Τριφυλλιού. Αποφάσεις που προκάλεσαν την οργή του Παναθηναϊκού, με την πράσινη ΠΑΕ να αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter.
«56′ Ο Διαμαντόπουλος βλέπει φάουλ σε «καθαρό» κόψιμο του Σένκεφελντ, του δίνει κίτρινη κάρτα και μετά δείχνει κόκκινη κάρτα στον πάγκο μας! Αν είναι δυνατόν», ενώ στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- «Φεύγει από την Κηφισιά ο Λέτο»
- «Η Χάποελ προσφέρει 3,5 εκατομμύρια στον Μοντέρο, αλλά εκείνος προτιμά τον Ολυμπιακό»
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- «Εσύ πέτα την μπάλα και τ’ άλλα είναι δική μου δουλειά»
- Στον αέρα το Ελλάδα – Ιταλία!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442