Αν και εργάζεται ουσιαστικά σε αυτή η θέση από τον Ιούνιο, ο Ντέκο είναι από σήμερα ο νέος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, ενάμιση μήνα μετά τη λήξη του συμβολαίου του Ζόρντι Κρόιφ.
Ο σύλλογος της Καταλονίας ανακοίνωσε σήμερα (16/8) τη συνεργασία με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Ο 46χρονος Ντέκο, Βραζιλιάνος με πορτογαλική υπηκοότητα από το 2022, υπέγραψε το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στο «Camp Nou».
Όπως είναι γνωστό ο διευθυντής ποδοσφαίρου Ματέου Αλεμάνι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στις 2 Σεπτεμβρίου.
🤝 Deco, new FC Barcelona sporting director
✍️ The first team player between 2004 and 2008 signs a contract as sporting director at the Club for the next three seasons
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ