Η Βάσκο Ντα Γκάμα προανήγγειλε την μεταγραφή του Ντμίτρι Παγέτ την Κυριακή (13/8) και σήμερα (16/8) ο Γάλλος έφτασε στην Βραζιλία ώστε να υπογράψει με την νέα του ομάδα.
Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν πολλοί φίλοι του βραζιλιάνικου συλλόγου για να υποδεχτούν τον 36χρονο επιθετικό, ο οποίος στα βίντεο φαίνεται έκπληκτος.
Για την ιστορία, ο ατζέντης που πήρε τον Παγέτ στην Βάσκο είναι ο Τούλιο ντε Μέλο, πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός που έπαιξε με τον Γάλλο στην Λιλ από το 2011 μέχρι το 2013.
Πλέον, μένουν ακόμα οι ιατρικές εξετάσεις, η υπογραφή του νέου του συμβολαίου και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα που θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.