Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics)

Το φαληρικό γήπεδο αναβαθμίστηκε και απόψε φιλοξενεί τον τελικό του Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη.

Σπουδαία βραδιά για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, να αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη (22:00) στον τελικό του Super Cup.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μια σπουδαία αναμέτρηση, που θα αναδείξει την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Ενα παιχνίδι κορυφαίου επιπέδου, το οποίο φιλοξενείται στο φαληρικό γήπεδο, το οποίο έχει αναβαθμιστεί και  έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των Ελλήνων και των ξένων φιλάθλων, αλλά και των ανθρώπων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με όλα τα βλέμματα να είναι απόψε στραμμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βελτιωτικές εργασίες, για να φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση, που βάζει ξανά στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τον εγχώριο αθλητισμό.

Δεσπόζουν στον χώρο υποδοχής οι νέες led οθόνες

Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια των ανθρώπων της UEFA, αλλά και των παραγόντων των δύο φιναλίστ. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά και οι άνθρωποι των δύο συλλόγων, ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup.

Αλλαγές που έχουν αναβαθμίσει το φαληρικό γήπεδο.

Του κορυφαίου ποδοσφαιρικού event για το 2023, από το οποίο θα προκύψει η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Μια σπουδαία γιορτή, την οποία θα φιλοξενήσει το φαληρικό γήπεδο, κάνοντας περήφανους όλους τους Ελληνες.

High tech τεχνολογία που έχει εντυπωσιάσει τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup

Οι αξιωματούχοι UEFA έχουν ενθουσιαστεί από τις αλλαγές που έχουν γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το φαληρικό γήπεδο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να προκαλεί τον θαυμασμό όλων όσων το επισκέπτονται.

Τεράστιες οθόνες, τελευταίας τεχνολογίας, με εκπληκτικά χρώματα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024