«Μου αρέσει να ακούω τις σειρήνες»: Οι εξοργιστικές δικαιολογίες των συλληφθέντων για εμπρησμό
Το 2023 έχουν πραγματοποιηθεί 105 συλλήψεις για εμπρησμό και έχουν απαγγελθεί 99 κατηγορίες
«Μου αρέσει να ακούω τις σειρήνες της Πυροσβεστικής» είναι μία από τις πιο… περίεργες δικαιολογίες συλληφθέντος για εμπρησμό.
Το 2023 έχουν πραγματοποιηθεί 105 συλλήψεις και έχουν απαγγελθεί 99 κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια και έξι από πρόθεση.
Εντύπωση προκαλούν οι δικαιολογίες των συλληφθέντων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήθελε να εκδικηθεί τον γείτονά της και έβαλε φωτιά στο χωράφι του ενώ κάποιος άλλος ότι του άρεσε να ακούει τις… σειρήνες της Πυροσβεστικής. Ένας τρίτος συλληφθείς για εμπρησμό ισχυρίστηκε ότι του άρεσε να βλέπει τις ρίψεις νερού κι ένας ακόμα ότι έκοβε σίδερα για να φτιάξει πινακίδες και έτσι προκλήθηκε φωτιά.
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442