Ένας χαμός προέκυψε από του ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας για την επόμενη σεζόν που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (17/07), όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «telegraf».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα ξεκίνησαν όταν η Στουντέσκι, η ομάδα από το Μαυροβούνιο που ανέβηκε στην ABA League το 2021, ζήτησε να γίνει μέτοχος της λίγκας, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας άσκησε βέτο εναντίον αυτής της πρότασης.
Έτσι η Παρτιζάν μαζί με ένα γκρουπ ομάδων (σ.σ. χωρίς να αναφέρονται) ζήτησε την αποβολή των «ερυθρόλευκων» από τη διοργάνωση καθώς αυτή η κίνηση της έτερης ομάδας του Βελιγραδίου ήταν κόντρα στον κανονισμό της λίγκας και για τον λόγο αυτό ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες.
Σύμφωνα με άλλες πηγές που έρχονται από το «nova.rs», προστίθεται ακόμη ένας λόγος στη λίστα και αυτός αφορά τους χορηγούς. Φαίνεται πως εδώ και καιρό υπάρχει δυσαρέσκεια προς τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, καθώς κατηγορούνται ότι δεν εφαρμόζουν ακριβώς τις χορηγικές συμφωνίες της λίγκας.
Συγκεκριμένα, στις φανέλες τους δεν εμφανίζεται ο βασικός χορηγός της Αδριατικής λίγκας, ενώ εκείνος δεν διαφημίζεται ούτε στο παρκέ, ούτε με πινακίδες στη «Χάλα Πιονίρ».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League