Παναθηναϊκός: Έδωσε στη δημοσιότητα μία πρώτη γεύση από τη νέα φανέλα (vid)
O Παναθηναϊκός μετά από 8 χρόνια συνεργάζεται με την Adidas για τη δημιουργία της φανέλας της νέας σεζόν. Ξεχωρίζει το «Τριφύλλι» στο teaser της εμφάνισης.
Μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας του φανέλας, ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα μία πρώτη γεύση από τη φανέλα που θα φορά την ερχόμενη σεζόν.
Η νέα εμφάνιση θα δημιουργήθηκε από την Adidas, με την οποία συνεργάζονται οι «Πράσινοι» μετά από 8 χρόνια.
Αύριο το βράδυ, Τετάρτη (21/6), ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ολόκληρη την εμφάνιση σε εκδήλωση που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η ΠΑΕ σήμερα έδειξε ένα μικρό μέρος της νέας φανέλας με το «Τριφύλλι» στο στήθος να ξεχωρίζει. Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε θα υπάρχουν τρεις λευκές ρίγες στον ώμο, ενώ στην υπόλοιπη εμφάνιση θα κυριαρχεί το πράσινο σε διάφορες αποχρώσεις.
Ο Παναθηναϊκός ανέφερε στο video που δημοσίευσε ως teaser της φανέλας:
«Νέα φανέλα, ακόμα περισσότερη υπερηφάνεια?? Η νέα επίσημη εμφάνιση του @paofc_ σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό από την @adidasfootball έρχεται και όλα είναι έτοιμα για μια δυναμική σεζόν».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μπορεί η Ρεάλ να καλοβλέπει το «παιδί-θαύμα» την Μπάγερν, το Λέναρτη Καρλ, όμως οι Βαυαροί έχουν μεγάλα σχέδια για τον έφηβο ποδοσφαιριστή και θέλουν να τον «δέσουν» μέχρι το 2031!
Με τους Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ να έχουν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ακόμη τρεις παίκτες διψήφιους και με εξαιρετικά ποσοστά, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Βίρτους Μπολόνια την οποία «φιλοδώρησε» με 109 πόντους!