Ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αργότερα υποβλήθηκε σε μαγνητική, για να καθοριστεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής παίκτης, έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και η συμμετοχή του στον τελικό της Πέμπτης (15/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.