Διάρρηξη, με τη μέθοδο του ριφιφί, σε κατάστημα με συλλεκτικά νομίσματα σημειώθηκε στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του ιδιοκτήτη στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες αφαίρεσαν πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο υπάλληλος που άνοιξε το πρωί της Δευτέρας το κατάστημα, στην οδό Ελαιών, διαπίστωσε ότι υπήρχε μία τρύπα στο υπόγειο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε παραβιαστεί.
Πάνω από 1.000.000 ευρώ η λεία των δραστών
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στον χώρο μέσα στο Σαββατοκύριακο, από διπλανό υπόγειο, με τη μέθοδο του ριφιφί, και, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφαίρεσαν ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας