Η Φιορεντίνα δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Ιανουάριο τον Σόφιαν Αμραμπατ, μολονότι είχε στα χέρια της τρεις προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως αποκάλυψε ο αδερφός του και άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Αμραμπατ, με δηλώσεις του στο «ESPN».
Ο Μαροκινός μέσος, εκ των πρωταγωνιστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα του είχε προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, αλλά η διοίκηση του Ρόκο Κομίσο απάντησε αρνητικά.
Τώρα η Γιουνάιτεντ εξετάζει ξανά την περίπτωση του, με τον μέσο της ΑΕΚ να δηλώνει για τον αδερφό του: «Ξέρω πως ο Ερικ Τεν Χαγκ αναγνωρίζει την αξία του Σόφιαν και θα τον ήθελε στη Μάντσεστερ.
Η Γιουνάιτεντ αυτή την περίοδο έχει προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ και δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Εκείνο που ξέρω είναι πως ήρθε η ώρα να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Το αξίζει».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.