Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος το δράμα για τους Sussexes - Σταματούν να κατηγορούν το Μπάκιγχαμ

Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τέλος το δράμα για τους Sussexes – Σταματούν να κατηγορούν το Μπάκιγχαμ

Το ζευγάρι κήρυξε «ανακωχή» με το Παλάτι...

Μια απόφαση, που ξάφνιασε άπαντες, πήραν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, το ζευγάρι βάζει τέλος στον «πόλεμο» με την βασιλική οικογένεια και σταματά τις επιθέσεις σε βάρος μελών του Παλατιού.

Μετά τη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τις εκπομπές στο Netflix και την έκδοση του βιβλίου με τον τίτλο «Ρεζέρβα» και έχοντας βγάλει στη φόρα όλα τα «άπλυτα» του Μπάκιγχαμ, οι Sussexes τείνουν κλάδο ελαίας στον βασιλιά Κάρολο, την βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον.

Την αποκάλυψη έκανε η βρετανική εφημερίδα «The Sun», επικαλούμενη πηγές από το κοντινό περιβάλλον του Χάρι και της συζύγου του. Αν πράγματι ισχύουν οι πληροφορίες της, αυτό θα είναι μεγάλη ανακούφιση για το Παλάτι και τα μέλη του.

Πάντως, οι πηγές που επικαλείται η εφημερίδα ισχυρίζονται ότι το ζεύγος Σάσεξ ξέμεινε από… υλικό. Δεν έχει δηλαδή κάτι άλλο να καταλογίσει στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Επιπλέον, συνειδητοποίησε ότι «θάβοντας» συνεχώς το Μπάκιγχαμ, η κοινή γνώμη έχει βαρεθεί να ακούει την γκρίνια τους.

«Αυτή η περίοδος της ζωής τους στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχει τελειώσει, καθώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πουν», υποστηρίζει έμπιστος συνεργάτης του Χάρι και της Μέγκαν στο ίδιο Μέσο.

«Ο Χάρι θα γυρίσει σύντομα πίσω»

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ τον Ιανουάριο του 2020 έκαναν την επανάστασή τους, έκοψαν τον «ομφάλιο λώρο» με τα Ανάκτορα και μετακόμισαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ για να ζήσουν με την οικογένειά τους.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να περνά κρίση στο γάμο του. «Ο Χάρι επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για τη Μέγκαν Μαρκλ», είπε πρόσφατα ο επί χρόνια μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Paul Burrell, και μάλιστα δήλωσε βέβαιος ότι ο Δούκας του Σάσεξ παραμένει στο γάμο του μόνο για να μπορέσει να δει τα δύο παιδιά του, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, να μεγαλώνουν.

«Είμαι ο μόνος στο Ηνωμένο Βασίλειο που νιώθει ότι επιτέλους ο Χάρι ξύπνησε και είδε την αλήθεια; Ότι η γυναίκα του του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου; Ή ότι υπνωτίστηκε από την ομορφιά της; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι το ξέραμε αλλά εκείνος δεν φαίνεται να έχει επίγνωση», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στο GB News.

Στη συνέχεια, ο Burell συμφώνησε με την πρόσφατη πρόβλεψη του πρώην μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει σύντομα οριστικά στην πατρίδα του και ότι θα τον υποδεχτούν «με ανοιχτές αγκάλες».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν αυτό συμβεί –γιατί θα συμβεί- θα γυρίσει πίσω και ο βασιλιάς και ο αδερφός του θα τον υποδεχτούν με χαρά», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη New York Post.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024