Θρίαμβος του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στη Ρώμη. Ο Ρώσος επικράτησε στον τελικό του τουρνουά Masters της ιταλικής πρωτεύουσας με 7-5, 7-5 επί του Χόλγκερ Ρούνε και κατέκτησε το τρόπαιο, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Roland Garros.
Λίγες εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους στους προημιτελικούς του Monte Carlo Masters, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Χόλγκερ Ρούνε βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στον τελικό ενός τουρνουά 1000 της ATP.
Ο Δανός είχε επικρατήσει στο Πριγκιπάτο με σκορ 6-3, 6-4, αλλά σήμερα ο Μεντβέντεφ ήταν εξαιρετικός και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα έδειξε πιο αποφασισμένος για τον τίτλο, πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο χωμάτινο τουρνουά της καριέρας του.
Στον πρώτο του τελικό Masters σε τέτοια επιφάνεια κατάφερε να πανηγυρίσει…και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Στον 33ο τελικό της καριέρας του ο Ρώσος πήρε τον 20ο του τίτλο, ενώ ο Ρούνε στην 8η παρουσία του σε καταληκτικό αγώνα έχει ρεκόρ 4-4.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.