Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σας έμεινε το αυτοκίνητο; Ο πανεύκολος τρόπος να το μετακινήσετε μόνοι σας

Σας έμεινε το αυτοκίνητο; Ο πανεύκολος τρόπος να το μετακινήσετε μόνοι σας

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Στους περισσότερους έχει τύχει να «μείνει» το αυτοκίνητό τους στον δρόμο κάποια στιγμή. Είτε είναι παλιό, είτε καινούργιο αλλά πολυχρησιμοποιημένο έρχεται κάποια στιγμή που το αυτοκίνητο παρουσιάζει κάποια βλάβη και σβήνει.

Όταν αυτό αυτό συμβαίνει ενώ το όχημα είναι παρκαρισμένο είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, αφού μπορούμε να καλέσουμε την οδική βοήθεια.

Όταν όμως αυτό το ατυχές περιστατικό συμβεί ενώ βρισκόμαστε στη μέση του δρόμου, αρχικά πρέπει να το μετακινήσουμε από τον δρόμο, προκειμένου αφενός να μην ενοχλεί τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και αφετέρου να μην κινδυνέψουμε με κάποιο τρακάρισμα και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στις υπόλοιπες ενέργειες, όπως είναι η οδική βοήθεια.

Το να σπρώξουμε ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ειδικά όταν κανείς δεν υπάρχει εκεί για να μας βοηθήσει, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα απαιτητικό.

Πώς θα σπρώξετε ένα ακινητοποιημένο όχημα

Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει απάντηση ένας χρήστης του Twitter, ο οποίος ανήρτησε ένα βίντεο, με ένα… πραγματικό life hack που δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Ο εν λόγω χρήστης, όπως θα δείτε, χρησιμοποιεί τη ζώνη του αυτοκινήτου, προκειμένου να το σπρώξει ενώ βρίσκεται σε δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και μπορεί παράλληλα να ορίζει την κατεύθυνση του οχήματος κρατώντας το τιμόνι.

Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σπρώχνετε το αυτοκίνητο σε κατηφόρα, αφού πρώτον δεν θα μπορέσετε να το σταματήσετε και το αυτοκίνητο θα τρακάρει, ενώ με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο σίγουρα θα τραυματιστείτε (κατά πάσα πιθανότητα) πολύ σοβαρά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024