Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 2023, επέστρεψε την Δευτέρα από το Λίβερπουλ και σήμερα, Τετάρτη, διαγνώστηκε με covid.
Την είδηση γνωστοποίησε ο Victor Vernicos με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο ίδιος δημοσίευσε το θετικό τεστ ενώ δεν έγραψε κάτι άλλο στο story του.
Δείτε την ανάρτησή του
Με κοροναϊό και η Τζένη Μελιτά
Υπενθυμίζεται πως και η Τζένη Μελιτά απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε:
«Καλησπέρα σας. Ωραίο αυτό τώρα. Ήρθε πάλι ο μαγκούφης. Τι να κάνω παιδί μου τώρα; Κοιτάξτε να δείτε. Η Τζένη έκανε τις ρομπίτσες της, έφυγε κι έχει Covid, το οποίο έφερε. Οπότε την έχουμε στο σπίτι της να ησυχάσει. Έκτακτα δεν θα πεις τίποτα φίλε μου».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.