Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις στην Ελλάδα - «Στεναχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου»

Victor Vernicos: Οι πρώτες δηλώσεις στην Ελλάδα – «Στεναχωρήθηκα, δεν ήταν η στιγμή μου»

Ο Victor Vernicos επέστρεψε τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Πώς βίωσε τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στη Eurovision, ο Victor Vernicos επέστρεψε με την ελληνική αποστολή στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν, με τον 16χρονο Victor Vernicos να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας για να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάποιες φορές κάποια άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Με τη μη πρόκριση σίγουρα στενοχωρήθηκα για λίγο. Η εμπειρία ήταν τέλεια, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια. Δεν έχω διαβάσει, επίσης, κανένα δημοσίευμα για τη συμμετοχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Victor Vernicos.

«Τα έδωσα όλα, δεν ήταν η στιγμή μου»

«Ο δάσκαλος φωνητικής μου είπε ότι ήμουν αγχωμένος στην εμφάνισή μου. Δεν ήμουν αγχωμένος, μόνο στην αρχή λιγάκι. Τα έδωσα όλα αλλά αυτή τη βραδιά, δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν αλλάζω τίποτα. Αν θα ξαναπήγαινα Eurovision; Ποτέ μην λες ποτέ!», συμπλήρωσε ο Victor Vernicos.

«Τίποτα δεν πήγε λάθος, ένας διαγωνισμός είναι και όλα τα πράγματα γίνονται, όπως πρέπει να γίνονται. Θέλω να πω και κάτι για τη γιορτή της μητέρας που είναι σήμερα.

Είναι σημαντικό που ο Victor έχει αυτούς τους γονείς, αυτή τη μητέρα που τον στήριξε όλο αυτόν τον καιρό. Μακάρι όλες οι μητέρες να στήριζαν τα παιδιά τους σε τέτοια σημαντικά βήματα που θέλουν να κάνουν και πιστεύουν.

Ο Victor πήγε στον διαγωνισμό και έκανε το καλύτερο που μπορούσε, και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι» σημείωσε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024