Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 3-3: Φινάλε με ισοπαλία στη Λιβαδειά
Σε ένα χορταστικό ματς στην τελευταία αγωνιστική των Play-Out ο Λεβαδειακός που πάει στη Super League 2 του χρόνου, ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά με 3-3.
Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον -αφού ο Λεβαδειακός είχε πέσει κατηγορία από την περασμένη αγωνιστική- ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος με 3-3 στη Λιβαδειά, με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και άγχος και να προσφέρουν ωραίο θέαμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Λιβαδειάς ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση της τελευταίας στροφής των Play-Out και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Γιαννιώτα στο 28ο λεπτό. Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση των Ιωαννίνων που ισοφάρισαν την αναμέτρηση με τον Πέδρο Κόντε στο 34′. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν… τούμπα το ματς με τέρμα του Ροσέρο, όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Τσάπρα (45+2′) με τις δυο ομάδες να κλείνουν το ημίχρονο με το… χορταστικό 2-2.
Στην επανάληψη ο Βρακάς έβαλε ξανά μπροστά τον Λεβαδειακό με 3-2 και γκολ στο 77ο λεπτό όμως ο ΠΑΣ ισοφάρισε εκ νέου πάλι πολύ γρήγορα, στο 80′ με τον Παμλίδη με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση στο τελικό 3-3.
Ο Λεβαδειακός λοιπόν τερμάτισε τελευταίος με 26 βαθμούς στη σεζόν και αποχαιρέτησε και τυπικά τη Super League την ώρα που οι Γιαννιώτες ήρθαν 3οι στην ειδική βαθμολογία των Play-Out με 34 βαθμούς.
«Το ρόστερ που έχουμε ικανοποιεί τις ανάγκες του προπονητή μας και δεν προβλέπω σημαντικές κινήσεις τον Ιανουάριο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ίντερ Τζουζέπε Μαρότα
Η τρομερή Φενέρμπαχτσε γύρισε από το -17 (67-50, 28′) και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονακό με 92-86 για την έκτη σερί νίκη της στην Euroleague.