Έτοιμη για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στον Βόλο είναι η ΑΕΚ.
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ προπονήθηκε κανονικά για ακόμη μία φορά και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία που δεν είχε παίξει με τον Άρη, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος και ο τραυματίας Αραούχο.
Η Ένωση θέλει έναν βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με την «Opap Arena» να αναμένεται κατάμεστη.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.