Μπόστον Σέλτικς: Πήραν τον τελικό… επιβίωσης κόντρα στους Σίξερς και έστειλαν τη σειρά σε Game 7
Με τον Τζέισον Τέιτουμ να είναι καθοριστικός στην τέταρτη περίοδο (16 πόντους) οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν με 95-86 των Φιλαδέλφεια Σίξερς ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά και τα πάντα θα κριθούν στο game 7 στην Βοστώνη.
Με μπροστάρη τον Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στην τέταρτη περίοδο (16 πόντους) οι Σέλτικς επικράτησαν των Σίξερς με 96-86 ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3 και πλέον τα πάντα αναμένεται να κριθούν στο Game 7 στη Βοστώνη.
Comeback
Οι «Κέλτες» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αφού προηγήθηκαν με 22-29 στο πρώτο δωδεκάλεπτο και έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 (43-50), με τους Σίξερς να κάνουν comeback στο δεύτερο μέρος.
Με επί μέρους 30-21 οι Σίξερς πήραν το προβάδισμα στη λήξη του τρίτου δωδεκαλέπτου (73-71), ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τέιτουμ οδηγώντας τους Σέλτικς στη νίκη με 95-86.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.