Η Νάπολι γιορτάζει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το σίγουρο είναι πως η πόλη του ιταλικού νότου δεν θα κλείσει μάτι απόψε.
Το πάρτι μέσα και έξω από το «Ντιέγκο Μαραντόνα» έχει στηθεί από νωρίς και με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τη Φιορεντίνα κορυφώθηκε.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι με τους ποδοσφαιριστές του και οι οπαδοί των «παρτενοπέι» χαίρονται με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του