Τροχαίο στην Αίγινα: Στο Παίδων «Αγία Σοφία» οι τρεις μαθήτριες
Στο νοσοκομείο έφτασαν οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» έφτασαν οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο στην Αίγινα. Η μία από τις μαθήτριες έχει δύσπνοια και υπέστη κάκωση στον θώρακα, η δεύτερη μαθήτρια έχει τραυματιστεί ελαφρά και η τρίτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.
Το τροχαίο έγινε περίπου στις 13.00 και η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις μαθήτριες που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”.
Πώς τραυματίστηκαν
Δύο λεωφορεία ήταν παρκαρισμένα στο πάρκινγκ και «λύθηκε» το χειρόφρενο του ενός, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.
Οι μαθήτριες του 5ου γυμνασίου Χαλανδρίου είχαν πάει εκδρομή στον Άγιο Νεκτάριο. Οι δύο οδηγοί των λεωφορείων δίνουν καταθέσεις για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας.
«Το παιδί είχε ταραχτεί, δεν μπορούσε να μιλήσει»
«Πήγαιναν σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσουν. Η διευθύντρια, απ’ ότι είπε, σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε πάνω σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε ότι το δικό μας παιδί δεν ήταν εκεί, αλλά είδε αίματα στο χέρι» είπε, μιλώντας στο MEGA η γιαγιά μίας από τις μαθήτριες που τραυματίστηκαν.
«Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές, απ’ ότι μας είπαν. Αυτό έχουν πει και στη μαμά της, η οποία έχει ξεκινήσει και έχει πάει στο Αγία Σοφία».
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442