Αστέρας Τρίπολης και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα ματς που οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι, με την ισοπαλία στο τέλος να βολεύει τις δύο ομάδες στον κοινό στόχο της παραμονής.
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τη Λαμία στο «Θεώδορος Κολοκοτρώνης», με τους Αρκάδες ναι είναι απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας συντριπτική κατοχή μπάλας (70%), με λίγες ωστόσο καλές φάσεις και κακά τελειώματα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30′ κεφαλιά του Κρέσπι που πέρασε άουτ και στο 39′ με τον Ινγκλέσιας που είδε το δυνατό σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Την ώρα που η Λαμία που έχασε τον Βέργο με τραυματισμό στο 20′ δεν κατάφερε καν να κάνει κάποια αξιόλογη τελική προς την εστία του Τσιφτσή, με το 0-0 να είναι το σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Μπαράλες έχασε τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 55′ και στο 70′ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, ενώ στο 78′ με την εστία ανυπεράσπιστη στο… έλεός του απέτυχε να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.
Από την άλλη η Λαμία μια φορά κατάφερε να απειλήσει σοβαρά και είχε τη φάση της αναμέτρησης, όταν στο 71′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σλίβκα ο Μεδίνα έπιασε την κεφαλιά και ο Τσιφτσής με εκπληκτική απόκρουση άγγιξε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του.
Η Λαμία ακόμα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού καθώς βρίσκεται στο +1 (27β) από τον 13ο Λεβαδειακό (26β), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι στο +4 με 30 βαθμούς.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.