Άγριος καυγάς στο Πήλιο: Δάγκωσε τον γείτονά του και του έκοψε κομμάτι της μύτης για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών
Στα δικαστήρια έφτασε η κόντρα μεταξύ δύο γειτόνων οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών.
Στα δικαστήρια ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου έφτασε η κόντρα μεταξύ δύο γειτόνων σε παραλιακό χωριό του Πηλίου, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια για τη θέση ενός κάδου σκουπιδιών που κανείς από τους δύο δεν ήθελε έξω από το σπίτι του.
Οι δύο άνδρες, αφού μετέφεραν πολλές φορές εναλλάξ τον συγκεκριμένο κάδο ο ένας μπροστά στην πόρτα του άλλου, κατέληξαν τον Ιούλιο του 2020 να προσπαθήσουν να «επιλύσουν» το ζήτημα με τη βία και έπειτα να καταθέσουν εκατέρωθεν μήνυση για ξυλοδαρμό.
«Του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά»
Χθες ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον ένα από τους δύο, 45 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και ακρωτηριασμό, καθώς δάγκωσε τη μύτη του γείτονα-μηνυτή του, κόβοντας ένα κομμάτι της, αλλά και του ξερίζωσε μια τούφα από τα μαλλιά.
Ο 45χρονος υποστηρίζει πως κατέληξε να φέρει τα χτυπήματα αυτά από αυτοάμυνα, γιατί βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος από τον μηνυτή του, ο οποίος του επιτέθηκε πρώτος. Μάλιστα οι συνήγοροί του ζήτησαν να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα βίντεο το οποίο δείχνει το στιγμιότυπο της επίθεσης από την αρχή και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κατηγορούμενου.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για τις 8 Ιουνίου, ενώ σύντομα ο γείτονας του 45χρονου θα πάρει την θέση του στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αντιμετωπίζοντας για το ίδιο περιστατικό δίωξη για ξυλοδαρμό.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442