Αλίκη Βουγιουκλάκη: Οι πασχαλινές ευχές της Ελληνίδας σταρ
Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν η επιλογή πολλών εξωφύλλων των προηγούμενων δεκαετιών ακόμα και τις εορταστικές μέρες.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανήκε στις ηθοποιούς με την τεράστια φωτογένεια. Την λάτρευε ο φακός και κατά τη διάρκεια της καριέρας της πόζαρε σε πάμπολλα εξώφυλλα περιοδικών αλλά και ειδικών εκδόσεων. Μάλιστα κάθε εξώφυλλο της Αλίκης είχε σίγουρη εισπρακτική επιτυχία, αφού το κοινό αρέσκονταν να γνωρίζει κάθε στιγμή της διάσημης σταρ.

Καλό Πάσχα με το χαμόγελο και το νάζι της Αλίκης
Για πάρα πολλά χρόνια η Ελληνίδα Σταρ κοσμούσε τα εξώφυλλα των περιοδικών και μας εύχονταν «Καλό Πάσχα».

Την είδαμε να ποζάρει με αβγά, λαμπάδες αλλά και με προβατάκια στην αγκαλιά πάντα με το γνωστό της νάζι. Μάλιστα, σε ένα εξώφυλλό του περιοδικού «Ντόμινο» τόλμησε να βγει αγκαλιά με τον γιο της Γιάννη Παπαμιχαήλ.


Πάσχα στη Θεσσαλονίκη
Ήταν γνωστή η αγάπη της εθνικής μας σταρ για τη Θεσσαλονίκη και έτσι η ίδια τα περισσότερα Πάσχα της ζωής της επέλεγε να ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα, ιδιαίτερα μετά τον γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπου κι οι δύο περνούσαν εκεί τις πασχαλινές τους διακοπές ανάμεσα σε αγαπημένους τους φίλους».

Το τελευταίο Πάσχα
Η Αλίκη πέρασε και το τελευταίο της Πάσχα στο αγαπημένο της εξοχικό στον Θεολόγο με ελάχιστα αγαπημένα της πρόσωπα. Δεν ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και παραπονιόταν για κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά, ενώ είχε και χαμηλό πυρετό. Το Πάσχα έπεσε στα μέσα Απριλίου και αμέσως μετά η Αλίκη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της στη «Μελωδία της ευτυχίας». Η τελευταία παράσταση της ήταν δύο εβδομάδες μετά το Πάσχα του 1996 στις 28 Απριλίου.
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442