Κομφούζιο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας λόγω σύγκρουσης οχημάτων
Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο συγκεκριμένο σημείο.
Ιδιαίτερη αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, εξαιτίας σύγκρουσης δύο οχημάτων, στο ρεύμα προς Λαμία στην περιοχή της Κηφισιάς.
Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο συγκεκριμένο σημείο.

Μαζική η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών.
Από τα διόδια Κορίνθου και Λαμίας έχουν περάσει 270.000 αυτοκίνητα έως αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, ενώ στα πλοία και τα ΚΤΕΛ, η πληρότητα αγγίζει το 100%.
Με πληρότητα 90% αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ περισσότερα είναι και τα δρομολόγια και στα ΚΤΕΛ .
Εν τω μεταξύ, σε λειτουργία εντάσσονται από σήμερα επιπλέον δρομολόγια στον Προαστιακό, στις διαδρομές Αθήνα-Μέγαρα-Αθήνα και Αθήνα-Κιάτο-Αθήνα.
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442