Ένα άνετο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός Β’ απέναντι στην Επισκοπή, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-0 στο προπονητικό του Ρέντη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 2.
Oι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα και ειδικά από την στιγμή που άνοιξαν το σκορ, παίρνοντας μια εύκολη νίκη κόντρα στους Κρητικούς που ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στη διεκδίκηση του ματς. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι προσπέρασαν τον σημερινό τους αντίπαλο και βρίσκονται στη 12η θέση με 11 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 9.
Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Β’ ήταν σχεδόν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Μαρίνο να σουτάρει και τον Ψαρρά να αποκρούει στο 11′, για να απαντήσει η Επισκοπή έξι λεπτά αργότερα με τον Βουκελάτο, όμως ο Παπαδούδης δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει. Στο 20′ ο Ολυμπιακός Β΄ άνοιξε το σκορ με δράστη τον Μαρίνο.
Ο Πινακάς κινήθηκε ωραία, έδωσε στον αρχηγό του και εκείνος έγραψε το 1-0. Από εκείνο το σημείο οι Πειραιώτες κυριάρχησαν και είχαν άλλες δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 27′, ο Μαρίνος βρήκε τον Πινακά όμως το σουτ του Έλληνα επιθετικού πέρασε εκτός, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μαυρουδής σημάδεψε το δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Το 2-0 έγινε στο 40′ με τον Βλαχομήτρο που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψάρρα ύστερ από την πάσα του Σαπουντζή. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Ολυμπιακό Β’ να κάνει μια καλή διαχείριση. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα με τον Αργυρίου να κάνει ωραία προσπάθεια, να βρίσκει τον Μαρίνο, με τον αρχηγό να κάνει το 3-0 στο 60′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν αυτή την πολύ σημαντική νίκη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.