Ανετες, ωραίες και στα ημιτελικά της Volley League οι γυναίκες του Ολυμπιακού, οι οποίες επικράτησαν με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας στον Ρέντη και με 2/2 πέρασαν στην επόμενη φάση.
Την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες επικράτησαν στον Ρέντη με 3-0 (25-18, 25-20, 25-20) του ΑΟ Θήρας και με 2/2 απέναντι στην ομάδα της Σαντορίνης (σ.σ είχαν νικήσει 3-1 εκτός έδρας), πέρασαν στην επόμενη φάση.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και προκρίθηκαν στην τελική τετράδα, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μετά την επικράτηση (1-3) στον πρώτο προημιτελικό στη Σαντορίνη, οι «ερυθρόλευκες» ήθελαν δύο σετ στο δεύτερο ματς στο Ρέντη, τα οποία κατέκτησαν σε 47 λεπτά και στη συνέχεια, έφτασαν στο 3-0, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση 1-4 των πλέι οφ της Volley League.
Με πόντο της Κοσμά, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 7-6 στο πρώτο σετ, με την Σάλας να ανεβάζει τη διαφορά στο +3 (10-7) και την Εμμανουηλίδου στο +4 (14-10). Με διπλή μπαλιά της Μπόζιτς, ο Θρύλος επανάφερε το +4 (17-13), ενώ η Κούμπουρα κέρδισε μία ακόμη επίθεση, για το 21-16. Μετά από άουτ των φιλοξενούμενων, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο +6 (22-16), με την Γουίντερς να «γράφει» το 23-17. Η Σάλας έκανε το 24-18 και ο Ολυμπιακός, μετά από άουτ του ΑΟ Θήρας, κατέκτησε το πρώτο σετ, με 25-18.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, η Κούμπουρα έκανε το 4-2, με την Εμμανουηλίδου να κερδίζει άσσο, για το 9-4. Η Γουίντερς έδωσε «αέρα» έξι πόντων (11-5) στον Θρύλο, με την Καράρο να κάνει το 19-12, με άσσο, ενώ η Κούμπουρα «χτύπησε» ξανά, για το +8 (20-12). Με μονό μπλοκ της Λαμπρούση, οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν το +8 (21-13), η Σάλας έκανε το 22-15, με τον ΑΟ Θήρας να μειώνει σε 24-20. Το 25-20 και η πρόκριση του Ολυμπιακού ήρθε δια χειρός Σάλας, η οποία έκανε το 2-0 σετ!
Στο τρίτο σετ, ο ΑΟ Θήρας προηγήθηκε με 6-3 και 7-4, με την Γουίντερς να μειώνει σε 7-6, με πλασέ και στη συνέχεια, να ισοφαρίζει σε 8-8, με «πέναλτι». Η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι πήρε προβάδισμα 11-9, με μπλοκ της Κούμπουρα, η οποία έκανε και το 12-10, με ωραίο καρφί. Η διαφορά του Θρύλου έφτασε στο +3 (13-10, 14-11), με πόντους των Γενιτσαρίδη, Κούμπουρα, με την Γουίντερς να την διατηρεί, κάνοντας το 19-16. Με μπλοκ της Κούμπουρα, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν με +4 (21-17), ενώ η Γενιτσαρίδη έκανε το 23-19, με τον ίδιο τρόπο, με την Λαμπρούση να «καθαρίζει» το ματς, με εξαιρετικό πρώτο χρόνο, για το 3-0 σετ, με 25-20.
Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη των κοριτσιών, το άξιζαν, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά. Πήραμε την πρόκριση, συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση. Έχουμε ξεπεράσει αγωνιστικά προβλήματα, είμαστε καλά, παίζουμε το βόλεϊ που ξέρουμε. Πιέσαμε τη Σαντορίνη, η οποία παίζει πολύ καλά».
Μίλιτσα Κούμπουρα: «Πιστεύω, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε καλά, κάναμε το καθήκον μας, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε καλά. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, θα συνεχίσουμε έτσι. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τους ημιτελικούς, θα είναι σκληρά παιχνίδια, όμως πιστεύω, ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμες να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.