Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Πότερ στην Τσέλσι δίνουν και παίρνουν αφού διαρκώς παρελαύνουν και νέα ονόματα για τη θέση του τεχνικού. Βέβαια κάποια από αυτά προκρίνονται, όπως του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
Ο Γερμανός τεχνικός απολύθηκε πρόσφατα από τον πάγκο της Μπάγερν με τους «μπλε» να τον έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρό τους. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, Νάγκελσμαν και Τσέλσι φέρεται να είναι σε επαφές οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: « Επαφές μεταξύ του Νάγκελσμαν και της Τσέλσι θα συνεχιστούν και σήμερα για να παρθεί μία απόφαση με τον Γερμανό τεχνικό να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από την Κυριακή».
Ο Ρομάνο μάλιστα προχωράει ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας ότι στο «κάδρο» βρίσκεται και ο Λουίς Ενρίκε ενώ ουδέποτε υπήρξαν επαφές με Ντε Τζέρμπι, Τίτε και Σπαλέτι.
Το σίγουρο είναι πως η Τσέλσι προχωράει την υπόθεση προπονητής και αναμένεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις.
Contacts between Chelsea and Julian Nagelsmann will continue today in order to make a decision on both sides with German coach favorite candidate since Sunday. 🔵 #CFC
Luis Enrique remains one of the names in the list.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League