Μίροτιτς: «Είμαι χαρούμενος που είναι στη Euroleague Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας»
Ο Νίκολα Μίροτιτς μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μίλησε για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στη Σερβία και το γεγονός ότι δυο σέρβικες ομάδες είναι στη Euroleague.
Μια σημαντική νίκη πήρε η Μπαρτσελόνα επί της Παρτιζάν μέσα στη Σερβία (80-89), στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη Βαθμολογία της Euroleague.
Οι «μπλαουγκράνα» είναι στην 3η θέση με ρεκόρ 21-10 και κυνηγούν τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ. Κομβικός βέβαια για τους Καταλανούς χθες ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς ο οποίος σημείωσε 19 πόντους ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ.
Ο Μαυροβούνιος άσος αν και τη… χάλασε στην Παρτιζάν (7η με ρεκόρ 17-14), τόνισε με δηλώσεις του πως είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του Ομπράντοβιτς και ο Ερυθρός Αστέρας είναι στη Euroleague ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα συναισθήματά του όταν βρίσκεται στο Βελιγράδι.
Αναλυτικά η δήλωση Μίροτις:
«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να παίζεις στο Βελιγράδι. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και αυτή τη χώρα, όπως όλοι γνωρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και οι δύο ομάδες Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας.
Εύχομαι και στους δύο να είναι για πολλά χρόνια στην Euroleague γιατί το ευρωπαϊκό μπάσκετ χρειάζεται αυτούς τους συλλόγους».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.