Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Και οι ελίτ διαιτητές χάθηκαν κατά την υπεράσπιση Μπαλτάκου και Μπένετ από τα «φιλαράκια» - Ένα απλό ερώτημα τους «ξεγυμνώνει»…

Ένα βασικό συμπέρασμα από την συνάντηση της Δευτέρας. Ξεκαθαρίστηκε η θέση/στάση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κανέναν ελίτ διαιτητή δεν θέλουν. Θέλουν τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ να κάνουν τα κουμάντα. Θέλουν απλά να ελέγχουν πράγματα και καταστάσεις. Οι ελιτ διαιτητές βλέπετε δεν είναι Νταμπάνοβιτς.

Θέλουν να μπορούν να φέρνουν τυχάρπαστους που όπως και να το κάνουμε το λάθος θα τους είναι εύκολο. Το παραμύθι λοιπόν με τους ελίτ από τα «φιλαράκια» και από τον ΠΑΟ σε πιο light μορφή τελείωσε την Δευτέρα.

Μόνο ο Ολυμπιακός με πράξεις απέδειξε πως αυτό που θέλει είναι να έρχονται οι καλύτεροι ώστε να εξασφαλιστεί η δικαιοσύνη στο χορτάρι. Αυτοί που οι Κέλετ, Πινέιρο, Νταμπάνοβιτς και κάθε λογής απίθανοι που έχει επιλέξει ο Μάνταλος με τον Μπένετ έχουν οδηγήσει στην αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα.

Και ξέρετε ποιο είναι το αστείο σε όλη αυτή την ιστορία; Ότι τα «φιλαράκια» προσπαθούν να βγουν και από πάνω!

Και έρχεται και ρωτάει κάποιος το απλό πράγμα. Γιατί ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δεν ζήτησαν από τον Μπένετ αυτό που ζήτησε ο Ολυμπιακός; Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός; Αποδείξεις πως όντως ο Μπένετ τόσο καιρό προσπαθεί να φέρει ελίτ διαιτητές αλλά δεν μπορεί να βρει. Γιατί αυτό έχει πει τόσο ο Μπένετ όσο και ο Μπαλτάκος για αυτή την υπόθεση που κρατάει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Αφού λοιπόν συμφωνούσαν όλοι για τους ελιτ διαιτητές, γιατί δεν «έστησαν στον τοίχο» τον Μπένετ που έχει αποτύχει πλήρως (και) σε αυτό τον τομέα; Γιατί και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ έχουν βγάλει κατά καιρούς ανακοινώσεις για την διαιτησία. Ποιους τους φταίει για την διαιτησία βέβαια δεν μας λένε, ειδικά τα «φιλαράκια».

Γιατί κουμάντο στη διαιτησία κάνουν οι Μπαλτάκος, Μάνταλος και Μπένετ όπως αποκαλύφθηκε και από τον ίδιο τον Άγγλο στην σύσκεψη. Που είναι λοιπόν ρε παιδιά η «κάψα» για τους ελίτ και αφού φωνάζετε, από τις διοικήσεις με επίσημες ανακοινώσεις έως και τον Λουτσέσκου (ασταμάτητα) γιατί δεν μας λέτε ποιοι φταίνε; Όνομα δεν έχουν;

Και έχεις και τους «γνωστούς-άγνωστους» να βάζουν το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μια παρωδία από όπου και να την πιάσεις.
Το ζητούμενο βεβαίως μετά και όσα συνέβησαν στο… Μπαλτακιστάν είναι πόσο καιρό ακόμη θα ανεχθεί αυτή την κατάσταση τόσο η ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ όσο και η πολιτεία.

Κυρίως όμως πως θα μπορέσει αυτό το πρωτάθλημα να τελειώσει ομαλά όταν ξέρεις πως υπάρχουν είτε άνθρωποι που δεν μπορούν είτε που δεν θέλουν (ή και τα δύο) που το οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε σκοτεινούς δρόμους…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024