Αν ο Μανόλης Σιώπης δεν ήταν Έλληνας και γεννιόταν σε άλλη χώρα με περισσότερο ποδοσφαιρικό σεβασμό, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Άκης Ζήκος , θα μπορούσε να αγωνίζεται σε ένα από τα 5 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!
«Με διαφορετικό starting-up κ σίγουρα σε διαφορετική χώρα, με διαφορετικό ποδοσφαιρικό σεβασμό… αυτός ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αγωνίζεται σε ένα από τα 5 top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε ομάδα που πρωταγωνιστεί. Μανώλη συγχαρητήρια, keep going!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Είναι αλήθεια πως και στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Λιθουανία, ο Έλληνας αμυντικός χαφ της Τραμζονσπόρ έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, τόσο με το εθνόσημο, αλλά και με την τουρκική ομάδα.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.