Με Ραντουκάνου ή Αντρέσκου η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Μαϊάμι
Βγήκε το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Μαϊάμι.
Μετά τη διενέργεια της κλήρωσης των γυναικών στο Miami Open, η Μαρία Σάκκαρη (Νο7 του ταμπλό) θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο μια εκ των Μπιάνκα Αντρέσκου και Έμμα Ραντουκάνου, τις δύο πρωταθλήτριες του US Open (2019, 2021) που συγκρούονται στην έναρξη του τουρνουά.
Σε περίπτωση που η Σάκκαρη καταφέρει να περάσει στον 3ο γύρο τότε θα είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει μία ακόμη κάτοχο Grand Slam, τη Σοφία Κένιν ή την Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα την οποία κέρδισε δύσκολα την περασμένη εβδομάδα στην Καλιφόρνια.
Αν δε η Ελληνίδα τενίστρια περάσει στον 4ο γύρο, τότε θα βρει μπροστά της μια εκ των Μπέντσιτς και Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ παίζει και το όνομα της επικίνδυνης Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη δεν θα συναντηθεί με την Ίγκα Σφιόντεκ εκτός παρά μόνο στον τελικό.
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442