Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Παναθηναϊκός κατά την διάκρεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στην ΟPAP Arena.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, παρά την ομόφωνη απόφαση της Super League για ορισμό διαιτητών κατηγορίας Elite στους αγώνες μεταξύ των Big 4, όχι μόνο προκαλεί αλλά αλλοιώνει ήδη από την 1η αγωνιστική τη διαδικασία των play offs.
Πέραν της γενικότερης εύνοιάς του προς την ΑΕΚ, χαρακτηριστικότερες φάσεις είναι οι εξής:
Στο 32’ σε φάουλ του Άμραμπατ στον Χουάνκαρ, ναι μεν καταλογίζεται η παράβαση, όμως δεν δίνεται η 2η κίτρινη.
Στο 35’ χέρι του Χατζησαφί στην περιοχή δεν δίνεται πέναλτι και δεν καλείται ο διαιτητής καν από το VAR.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.