Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρισε δύο φορές κόκκινη στον Αμραμπατ

Χάρισε δύο φορές κόκκινη στον Αμραμπατ

Ο Μαυροβούνιος Νίκολα Νταμπάνοβιτς χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νόρντιν Αμραμπατ και προκάλεσε την οργή του πάγκου και των παικτών του Παναθηναϊκού!

Χαμός στην Opap Arena, με τον Μαυροβούνιο διαιτητή, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, να χαρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νόρντιν Αμραμπατ για το μαρκάρισμα στον Χουάνκαρ στο 33’ και να προκαλεί την οργή του πάγκου και των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 19’ για το χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Χουάνκαρ και στο 33’ έκανε νέο μαρκάρισμα στον αριστερό μπακ του Τριφυλλιού, για το οποίο θα έπρεπε να είχε δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπεσαν αμέσως πάνω στον Νίκολα Νταμπάνοβιτς και ζήτησαν την αποβολή του Νόρντιν Αμραμπατ, αλλά ο Μαυροβούνιος έκλεισε τα μάτια και άφησε στο παιχνίδι τον Μαροκινό, προκαλώντας την οργή του πάγκου και των παικτών του Τριφυλλιού.

Στο 43′ μάλιστα ο διαιτητής χάρισε για δεύτερη φορά την κόκκινη στον Αμραμπατ, όταν ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός βρήκε την μπάλα με το χέρι, στην προσπάθεια του Μπρινιόλι να δώσει πάσα στον Χουάνκαρ.






Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024