Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Λουτσέσκου

Χαμός στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Λουτσέσκου

Προκλητικός ξανά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποβλήθηκε στο Άρης-ΠΑΟΚ επειδή πήγε να πετάξει αντικείμενο, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κατεβαίνει στο γήπεδο και να ακολουθεί πανικός!

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη με 2-1, κάνοντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι έγινε το έλα να δεις στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε κίνηση να πετάξει αντικείμενο προς την εξέδρα.

Συγκεκριμένα, στο 90′ και με το σκορ στο 2-1 για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Σουηδός διαιτητής Αλ Χακίμ διέκοψε το παιχνίδι και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων, αποβάλλοντας τον Ρουμάνο τεχνικό που έκανε άνω κάτω το ντέρμπι!

Ο λόγος ήταν ο Λουτσέσκου πήγε να πετάξει αντικείμενο που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αποβλήθηκε και για εξύβριση, κάτι που προκάλεσε την οργή του Θόδωρου Καρυπίδη. Αμέσως μετά την αποβολή του ακολούθησε χαμός μεταξύ των δύο πάγκων, με ανθρώπους του Άρη και του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να πιαστούν στα χέρια και άνδρες της αστυνομίας να μπαίνουν στη μέση.

Από εκεί και πέρα, όταν κατέβηκε και ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων ζήτησε τον λόγο από τον Λουτσέσκου για τις προκλήσεις που έκανε κατά των ανθρώπων του Άρη και του κόσμου του. Μάλιστα, ο Καρυπίδης φέρεται να είπε σε έντονο ύφος «σταμάτα να προκαλείς» στον Λουτσέσκου, με τους δυο τους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν πριν ξεφύγει η κατάσταση, με τον Ρουμάνο να αποχωρεί για τα αποδυτήρια.

Δείτε φωτογραφίες από τον χαμό στο φινάλε:

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024