Την Παρασκευή το πρωί θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Λάρισας προκειμένου να αποφασίσει για το εάν θα ανατεθεί σε εφέτη ειδικό ανακριτή η δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών.
Τη σύγκλιση της Ολομέλειας των 21 Εφετών έχει ζητήσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προκειμένου η υπόθεση να αναβαθμιστεί ποινικά.
Μέχρι τότε πάντως η δικαστική λειτουργός συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες της και τη συγκέντρωση στοιχείων ενώ κατά πληροφορίες έχουν ήδη μπει στο κάδρο τρία ακόμα πρόσωπα που τις επόμενες μέρες ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας