Ο Νο1 τενίστας σε όλο τον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έλαβε την ειδική άδεια που είχε ζητήσει για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, καθώς δέχονται ακόμη μόνο εμβολιασμένους ταξιδιώτες και ο ίδιος παραμένει ανεμβολίαστος.
Όπως αναμενόνταν λοιπόν, οι διοργανωτές του ετήσιου τουρνουά τένις Indian Wells Masters ανακοίνωσαν την απόσυρσή του και έτσι Νο1 του ταμπλό θα είναι ο Κάρλος Αλκαράθ και Νο2 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα χάσει και το δεύτερο Masters της σεζόν, που θα διεξαχθεί σε περίπου δύο εβδομάδες στο Μαϊάμι (22/3).
Ο Τζόκοβιτς χάνει τα αμερικανικά Masters για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά το ευχάριστο είναι ότι από τον Απρίλιο οι ΗΠΑ θα ανοίξουν τις πύλες τους για τους ανεμβολίαστους, οπότε θα παίξει σε Σινσινάτι και US Open.
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.