Αυτό που συμβαίνει στη Σιόν δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, με την ελβετική ομάδα να είναι σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη νέα ήττα το Σάββατο (25/2) με 4-0 από τη Σεντ Γκάλεν.
Η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση -ισοβαθμεί με την ουραγό- και τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει τον προπονητή, Φάμπιο Σελεστίνι λίγο πριν την αποχώρηση από τον σύλλογο.
Συγκεκριμένα, η κατάσταση οδήγησε τον πρόεδρο του συλλόγου, Κριστιάν Κονσταντέν, να πάρει μία πρωτοφανή απόφαση και να αναστείλει τα καθήκοντα του Σελεστίνι για μία εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ο ίδιος χρέη προπονητή.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στον προσεχή νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Λουγκάνο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Με γοργούς ρυθμούς προμηθεύονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα εισιτήρια για τον τελικό του Betsson Super Cup με τον ΟΦΗ. Πόσα «κομμάτια» βρήκαν κάτοχο μέχρι στιγμής.
Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming στις 21:00 την αναμέτρηση Ζάμπια – Μαρόκο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα.
Ο Αμερικανός γκαρντ Αντριου Γκάουντλοκ του Κολοσσού Ρόδου φέρεται να συνελήφθη με ποσότητα χασίς και την Τρίτη (30/12) θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.